Chile, Svájc és Honduras

A vb alatt tilos a Twitter és a Facebook a spanyol válogatottnak

A spanyol szövetség vezetői arra kérik a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon részt vevő válogatott tagjait, hogy a torna idején ne aktivizálódjanak olyan közösségi oldalakon, mint a Facebook vagy a Twitter.

2010.05.28 10:34MTI

„Azt várják tőlünk, hogy mostantól a világbajnokság végéig ne menjünk fel ezekre az oldalakra” – írta saját facebookos felületén Andres Iniesta, aki egyúttal jelezte szurkolóinak, hogy szereplésük zárultával „randevúzhatnak” ismét.

A középpályás még hozzátette, reméli, az ismételt kapcsolatfelvétel július 11-én, a döntőt követően történik majd meg. A június 11-én kezdődő tornán az Európa-bajnok spanyolok a chileiekkel, a svájciakkal és a hondurasiakkal mérkőznek a H csoportban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.