Fair play...?

Rendőrök kísérték a DVSC-szurkolók mikrobuszát az M3-ason

Fokozott rendőri ellenőrzést rendeltek el a szerdán este 19 órakor megrendezésre kerülő DVSC-ZTE FC futballmérkőzés miatt. A DVSC-szurkolók az M3-ason érkeztek Budapestre - rendőri kísérettel, valamint térfigyelő kamerát is alkalmaztak a védelmükben az autópályán - értesült a HavariaPress.

2010.05.26 19:45HavariaPress

Rendőrautók kísérték a Budapestre érkező DVSC-szurkolók mikrobuszát az M3-ason, akiknek biztonságáról még térfigyelő kamerával is gondoskodtak.

A Magyar Kupa döntője szerdán este 19 órakor lesz a budapesti Puskás-stadionban. A Kupáért a DVSC és a ZTE FC csapatai küzdenek meg. A BRFK fokozott rendőri ellenőrzése érinti a stadionhoz közeli, azaz a VII, VIII, XIV. kerületeket is, valamint gondoskodnak a mérkőzés zavartalan lefolyásáról a meccs időtartamára és azután az éjszakai órákban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.