Magyar-orosz rangadó

Szávay kontra Sarapova!

Szávay Ágnes a világ talán legjobb formában játszó teniszezőjével találkozik a dubaji női torna első fordulójában.

2008.02.25 14:31MTI

Az orosz játékost, aki az idén még nem kapott ki és megnyerte az év első Grand Slam-tornáját, az Australian Opent, az ötödik helyen emelték ki, míg a magyar teniszező nem szerepel a kiemeltek listáján. A viadal honlapja szerint a 32-es táblán - a sérülteket kivéve - szinte a teljes élmezőny szerepel, így ott lesz a címvédő - és jelenleg világelső - belga Justine Henin is. 

Szávaynak az utóbbi időben nem nagyon megy a játék: Melbourne-ben már az első fordulóban kiesett, majd Párizsban döntőt játszott, ezt követően viszont újabb kudarcok következtek: Antwerpenben és Dohában is az első fordulóban kapott ki. A mérkőzésre várhatóan kedden kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.