Balhé Máltán

Lekönyökölte, majd leköpte: összetűzés miatt félbeszakadt a Ferencváros felkészülési mérkőzése

Félbeszakadt a Máltán edzőtáborozó Ferencváros labdarúgócsapatának csütörtöki felkészülési mérkőzése, mivel kisebb összetűzésbe kerültek egymással a futballisták

2010.01.29 11:13MTI

A klub pénteki közleménye szerint az együttes egy háromcsapatos tornán vett részt Hamrunban, ahol a csapatok 45 perces mérkőzéseket vívtak egymással.

Az első találkozón Craig Short tanítványai 2-0-ra verték a Mosta csapatát, majd a második meccs, a Hamrun ellen a 26. percben félbeszakadt.

Az FTC tájékoztatása szerint az egyik Hamrun játékos lekönyökölte, majd leköpte Balog Zoltánt, a zöld-fehérek védőjét. Az incidensbe bekapcsolódtak a kispados és a pályán lévő játékosok is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.