A Debrecen kiharcolta az ellenfelek tiszteletét

BL: Győzni jött, de tart a Debrecentől a Lyon

A Debrecen labdarúgócsapata már Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában kiharcolta az ellenfelek tiszteletét, így a keddi rivális, az Olympique Lyon is tart egy kissé a magyar bajnoktól.

2009.09.28 18:49MTI

"Alaposan felkészültünk a Debrecen játékából - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Claude Puel, klubmenedzser. - Rendkívül szervezett, taktikus együttes a vendéglátónk, igazi csapat, melyben mindenki egymásért küzd. A magyar bajnok veszélyes, kőkeményen védekezik, nem hiszem, hogy túl sok helyzetünk lenne majd." A szakember szerint a DVSC-nek komoly előnyt jelent, hogy teltház előtt léphet pályára.

Hugo Lloris, a Lyon kapusa is nehéz találkozóra számít: "Szeretnénk ma este megfelelően felkészülni, hiszen jó csapat a Debrecen, ezt be is bizonyította Liverpoolban, mindenképpen tartanunk kell tőlünk. Győzni szeretnénk, de biztos vagyok abban, hogy csak akkor nyerhetünk, ha teljes erőbedobással játszunk, s ugyan nem nagyon ismerjük a hazai játékosokat, kemény meccsre számítok."

A Lyon várható kezdőcsapata: Hugo Lloris - Anthony, Réveillere, Cris, Jérémy Toulalan, Aly Cissokho - Jean Makoun - Francois Clerc, Miralem Pjanic, Kim Källström - Sidney Govou, Bafétimbi Gomis.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.