A svédekkel küzdünk

Közelebb kerül-e Dél-Afrika?

A magyar labdarúgó-válogatott hatalmas lépést tesz a világbajnoki részvétel kiharcolása felé, amennyiben a Puskás Ferenc Stadionban ma 20 órakor kezdődő selejtezőmérkőzésen legyőzi a svéd együttest.

2009.09.05 08:36MTI

Erwin Koeman szövetségi kapitány gárdája sikerével megerősítené a pótselejtezőt érő második helyét, de reális esélye maradna arra is, hogy a csoportot jelenleg három pont előnnyel vezető dánokat megelőzze a hátralévő három mérkőzésen.

A diadallal a csapat ráadásul végleg kizárná egyik riválisát a küzdelemből, ugyanis a skandinávoknak kudarc esetén már a második helyre is csak matematikai esélyük maradna, hiszen hét pontra nőne a hátrányuk a magyarokkal szemben.

Svédországban a Koeman-gárda 2-1-re kikapott, s eddig ez az egyetlen veresége ebben a sorozatban. Jövő szerdán a portugálokat fogadja a válogatott szintén a Puskás Ferenc Stadionban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.