Verrasztó Evelyn és Hosszú Katinka még versenyben

Vizes vb: mind a négy magyar úszó kiesett

Egyetlen magyar sem jutott tovább a római vizes világbajnokság úszóversenyeinek második napján a délelőtti előfutamokból.

2009.07.27 12:48MTI - fotó: MTI

Dara Eszter hétfőn a 100 m hát selejtezőjében lett csak 19., így nem folytathatja az esti elődöntőben. Saját legjobbját megjavította ugyan, mégsem került be az elődöntők 16-os mezőnyébe Bernek Péter, aki 200 m gyorson 1:48.24 perc alatt ért célba, ezzel is azonban csak a 25. lett.

A szintén ebben a számban rajthoz állt Povázsay Zoltán jóval hátrébb végzett, nála az 1:50.08 a 48. pozícióhoz volt elég. Pecz Réka 100 m mellen hullott ki a rostán: 1:10.60 perces idejével csupán a 41. lett.

Azért nem marad teljesen magyarmentes az esti döntős program, miután 200 m női vegyesen - még vasárnap - beverekedte magát a legjobb nyolc közé mind Verrasztó Evelyn, mind Hosszú Katinka.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.