Aranyos hétvége - a vivók is megmutatták

Vívó Eb - arany a végére!

A Boczkó Gábor, Imre Géza, Rédli András, Somfai Péter összeállítású férfi párbajtőr-válogatott jóvoltából aranyéremmel zárták a magyarok a plovdivi vívó Európa-bajnokságot.

2009.07.19 18:25MTI

Vasárnap még a női kardozók küzdelmeit rendezték meg, ebben a Nagy Orsolya, Benkó Réka, Pető Réka, Várhelyi Anna négyes negyedik lett. Szombaton ötödik lett a Szász Emese, Takács Emese, Izsó Katalin, Tóth Hajnalka alkotta női párbajtőrcsapat, s kilencedikként zárt a Berjozkin Anton, Mazza Lorenzo, Szabados Gábor, Széki Bence férfi tőregyüttes.

A részben megfiatalított magyar válogatott három éremmel térhet haza a hatnapos kontinensviadalról: a férfi párbajtőrözők sikerét megelőzően a dobogó harmadik fokára állhatott fel a tőröző Varga Gabriella és a párbajtőröző Boczkó Gábor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.