Talma péntek délelőtt írt alá új csapatához

Katalán Nagydíj: Talmácsi 19. a második szabadedzésen is

Akárcsak a pénteki elsőn, úgy a MotoGP szombati második szabadedzésén is a 19. helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság Katalán Nagydíján. A magyar pilóta péntek délelőtt írt alá új csapatához, a Scot Racing Teamhez, és saját bevallása szerint ezen a hétvégén ismerkedik 800 kcm-es Hondájával. A szombat délelőtti tréningen nyolc tizedmásodpercet javított pénteki eredményén, de - a verseny honlapja szerint - az élcsoportban lévők is gyorsultak

2009.06.13 12:43MTI

Talmácsi tavaly még a 125 kcm-esek között versenyzett - ebben a géposztályban lett 2007-ben világbajnok -, a mostani szezont pedig a 250 kcm-esek között kezdte, ám május 25-én a második motor hiánya és a médiajogok átruházásával kapcsolatos vita miatt szakított a Balatonring Teammel. 

Ő az első közép-európai versenyző, aki a vb királykategóriájában szerepelhet. MotoGP, 2. szabadedzés: 1. Jorge Lorenzo (spanyol, Yamaha) 1:41.899, 2. Andrea Dovizioso (olasz, Honda) 1:42.573, 3. Valentino Rossi (olasz, Yamaha) 1:42.810, ...19. Talmácsi Gábor (Honda) 1:46.844.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.