Várhidit nem érdeklik a találgatások

Előbb Mészöly, majd Bölöni lesz a kapitány?

A Bors című bulvárlap információ szerint januártól két meccsig átmenetileg a Vasas vezetőedzője, Mészöly Géza veszi át a válogatott irányítását, hogy őt pedig majd Bölöni László váltsa a kispadon. Az újság úgy tudja, Mészöly utána Bölöni segítője lesz, Várhidi pedig az U21-es csapatnál kaphat feladatot.

2007.12.20 22:55nb1.hu

Ismert, január 15-ig derül ki, marad-e Várhidi Péter a magyar válogatott dirigense, vagy mást neveznek ki a helyére. A Bors című bulvárlap információi szerint 2008-ban két találkozó erejéig Mészöly Géza, a Vasas trénere ül ideiglenes kapitányként a válogatott kispadjára. Később követi őt Bölöni László.

Mészöly Géza úgy kerül képbe, hogy édesapja, az exkapitány Mészöly Kálmán januártól ismét Kisteleki István MLSZ-elnök tanácsadójaként dolgozik, amint tette azt korábban. Emlékezetes, azért mondott le, mert egy tévéadásban - viccesnek szánt - rasszista megjegyzést tett a Magyarországon futballozó afrikaiakra. Fia, Géza a Vasastól teheti át működése színterét a válogatotthoz. Azt hallottuk, a két meccs után érkezik Bölöni László, aki jelenleg az Egyesült Arab Emirségek-beli Al-Dzsazira vezetőedzője.

A kis Mészöly is marad azonban a válogatottnál, Bölöni pályaedzőjeként jut szerződéshez. Ha informátorunk nem téved - írja az nb1.hu, úgy Várhidi az utánpótlás-válogatott kispadján váltja Róth Antalt. Állítólag Várhidi már nem is utazik el január elején Dániába, ahol a magyar érdekeltségű vb-selejtezőcsoport menetrendjét határozzák meg. A Bors értesülése szerint Bölöni sztáredzőhöz képest szerény gázsit, havi 4 millió forintos fizetést kap majd.

 - Az ilyen álhírekről nincsen véleményem, a ha-val kezdődő mondatoknak számomra nincsen jelentősége - válaszolt röviden és lényegretörően Várhidi Péter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.