Mi lesz vele? Talmácsi Gábor tárgyalóasztalhoz ül!

Talma-ügy: Martínez csapatfőnök nem bírja Favarót!

Talmácsi Gábor és Stefano Favaro hétfőn ülhet tárgyalóasztalhoz Jorge Aspar Martínez csapatfőnökkel - erről a világbajnok motorversenyző és menedzsere beszélt kedden.

2009.05.19 09:37MTI

A Nap-kelte című műsorban mindketten azt mondták: készek tárgyalni az esetleges új szerződésről, de csak közösen. Ezzel arra utaltak, hogy Martínez pénteken közölte: csak a sportolóval kíván egyeztetni, mivel szerinte Favaro provokálta ki a szakítást. 

A 2007-ben a 125 kcm-esek között vb-győztes, de jelenleg már a negyedlitereseknél szereplő Talmácsi Gábor múlt csütörtökön jelentette be, hogy hétfőn szerződést bontott a Balatonring Teammel a második motor hiánya és a médiaképviseleti jogok egyoldalú megváltoztatása miatt. Ennek következtében a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi, Francia Nagydíján már nem indult, s ahogy ő és menedzsere fogalmazott: ha nem sikerül korrekt módon lezárni a vitát, akkor az is elképzelhető, hogy kihagyja ezt az évet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.