Gólparádé és kiütéses Barca-siker az El Clásicón

A Barca nagyon megverte a Reált!

Az FC Barcelona 6-2-re nyert szombaton a címvédő Real Madrid ellen a Bernabeu Stadionban, a spanyol labdarúgó-bajnokság örökrangadóján, az El Clásicón.

2009.05.03 08:23MTI

Az éllovas Barcelona ezzel hét pontra növelte előnyét riválisával szemben a tabellán és karnyújtásnyira van a bajnoki cím elhódításától. 

A 157. alkalommal megrendezett összecsapáson a hazaiak kezdték meg a gólgyártást, azonban a vendégek Henry révén gyorsan válaszoltak, majd 3-1-re elhúztak. Ezt követően a Real szépített és ekkor - két percig - úgy tűnt akár fordítani is tudnak Raúlék. 

Henry szemtelen gólja azonban gyorsan lehűtötte a kedélyeket, majd nem sokkal később megpecsételődött a királyi gárda sorsa. A katalán együttes ezzel - 50 vereség és 14 döntetlen mellett - 15. győzelmét szerezte meg a Santiago Bernabeuban. 

Eredmény: Primera División, 34. forduló: 

Real Madrid-FC Barcelona 2-6 (1-3) 

vasárnap: 

Deportivo La Coruna-Valladolid 17 Real Mallorca-Getafe 17 Osasuna-Recreativo Huelva 17 Racing Santander-Almería 17 Sporting Gijon-Athletic Bilbao 17 Espanyol-Valencia 19 Real Betis-Atlético Madrid 21

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.