Elmaradt az időmérő

Moto GP: Talmácsi a 7. helyről rajtol

A heves esőzés miatt a szervezők törölték a szombati időmérőket a gyorsaságimotoros-világbajnokság második versenyén, a japán Motegiben. A rajtsorrendek a pénteki szabadedzésen elért eredmények alapján alakultak ki.

2009.04.25 10:51MTi

A délelőtti tréningeket ugyan még megtartották szombaton, de a már akkor is vizes pályán lényegesenn rosszabb időket értek el a versenyzők, mint egy nappal korábban.

Talmácsi egyébként 13., Tóth pedig 21. volt a 250 kcm-esek között. Pénteken ugyanakkor mindketten előrébb zártak, így előrébbről is rajtolhatnak: a 125 kcm-esek között 2007-ben világbajnok, 2005-ben és 2008-ban pedig bronzérmes Talmácsi, a Balatonring Team versenyzője a hetedik, Tóth, a Team Tóth Aprilia motorosa pedig a 20. helyről vághat neki vasárnap - magyar idő szerint 6:15-kor - a versenynek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.