Ragaszkodnak a holland trénerhez

Kisteleki már a nyáron hosszabbítana Koemannal

Már a nyár folyamán 2012-ig szeretné meghosszabbítani Erwin Koeman szövetségi kapitány szerződését Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke.

2009.04.23 08:55MTI

"Még a nyár befejezése előtt meg kellene találni a hosszú távú megoldást, nem lenne szabad a szeptemberi, két sorsdöntőnek ígérkező hazai meccstől függővé tenni a kérdést. Azt szeretném, ha 2012-ig ő lenne a szövetségi kapitány" - mondta Kisteleki az MTI-nek.

Az MLSZ elsőszámú vezetője úgy véli, a holland szakvezető olyan teljesítményt tett le a magyar közönség elé, hogy már most gondolkozni kell a folytatáson. Hozzátette, szerinte Koemannak az lesz a válasza, hogy várjunk, még bármi történhet, de pozitív lenne ezzel is kifejezni felé a bizalmat, továbbá megnyugtatóan hatna a válogatottra és a közvéleményre is, ha hosszabbítana.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.