Klose lesérült

Gomez egy év után ismét gólt lőne

Hiába robbant be parádés teljesítménnyel a német nemzeti csapatba Mario Gomez, a VfB Stuttgart labdarúgója, több mint egy éve gólképtelen, így érthetően nagyon vágyik arra, hogy ismét eredményes legyen, akár már a liechtensteiniek elleni szombati világbajnoki selejtezőn.

2009.03.28 06:59MTI

"Remélem, ezúttal megszolgálom a kapitány bizalmát. Eddig is rendszeresen megkaptam a lehetőséget, de az esetek többségében sajnos nem sikerült élnem vele" - mondta a 23 éves támadó, aki első két válogatottbeli fellépésén háromszor talált a kapuba, legutóbb azonban tavaly március 26-án sikerült gólt szereznie, mégpedig a svájciak elleni barátságos mérkőzésen.

A fiatal támadót Joachim Löw szövetségi kapitány a nyári Európa-bajnokságra is kivitte, az első három találkozón kezdő is volt, de számtalan helyzetet elpuskázott, összességében rossz teljesítményt nyújtott.

Gomez várhatóan kezdő lesz a szombati vb-selejtezőn, mivel Miroslav Klose sérült.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.