A WBC odavan a világbajnokáért

Vitalij Klicsko minden idők legnagyobb ütőerejű nehézsúlyú bokszolója

A WBC tegnap hivatalos közleményben méltatta nehézsúlyú bajnokát, Vitalij Klicskót (37 győzelem - 2 vereség, 36 kiütés), akiről azt állítják, "minden idők legnagyobb ütőerejű nehézsúlyú bokszolója".

2009.03.25 09:09monokli.com

Mint ismert, Klicsko szombaton Juan Carlos Gomezt verte TKO-val a stuttgarti címvédése során.

Kiragadott részlet a világszövetség közleményéből: „Vitalij Klicsko bebizonyította, hogy ő ma a legjobb bokszoló a világon [nehézsúlyban]…Ő az egyetlen nehézsúlyú világbajnok, aki azt állíthatja magáról, hogy ő a legjobb… A WBC-t büszkeség tölti el, hogy Klicsko a WBC világbajnoka.”

„Klicsko mostani rekordja 37 győzelem, amiből 36 ért véget kiütéssel, így az utolsó győzelmét is beleértve 97,2 százalék a KO-aránya, ami alapján kijelenthető, hogy ő a valaha élt legnagyobb ütőerejű bokszoló a nehézsúlyú ökölvívásban.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.