Moziban a spanyol bajnokik

Raúl kontra Brad Pitt

Brad Pitt és George Clooney mellett hamarosan Raúl és Agüero nevei is feltűnhetnek a spanyolországi moziplakátokon, a Liga feltett szándéka ugyanis, hogy jövőre a mozikban is közvetíti a bajnoki meccseket!

2009.03.09 17:57nb1.hu

Az ajánlattal a közvetítési jogokat birtokló Mediapro főnöke, Jaume Roures állt elő az El Tirachinas rádióban, majd hozzátette: így szeretné rentábilisabbá tenni befektetéseit.

A "focimozi" helyeiért mindössze 1 eurót kellene fizetniük az érdeklődőknek. A kezdeményezés nem egyedülálló Spanyolországban, korábban a Forca Barca rádióadó már belevágott hasonlóba, de az ötlet gyorsan hamvába holt, a moziteremben ugyanis nem lehet szotyolázni, dohányozni és ordítozni. Amely összetevők ugye az élvezet túlnyomó részét adják...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.