Játszmaveszteség nélkül bajnok

Sarapova nyerte a szépségek döntőjét

Pályafutása harmadik Grand Slam győzelmét aratta az orosz Maria Sarapova, miután legyőzte az Australian Open fináléjában szerb ellenfelét.

2008.01.26 12:33ma.hu

Bár az ötödik kiemelt játszotta a döntőt a negyedikkel, mégis akár álomdöntőnek is aposztrofálhatjuk az Australian Open idei női fináléját.  No, az csak az egyik ok, hogy két gyönyörűség jutott el a végsőkig. 

Mellesleg Sarapova egy játszmát sem, míg Ana Ivanovic is csak egy szettet vesztve került a döntőbe. Az orosz teniszező 91 perc alatt verte ellenfelét a fináléban is, így játszmaveszteség nélkül lett övé idén Ausztrália trónja. 

Maria Sarapova pályafutása harmadik Grand Slam győzelmét aratta, de csak az elsőt Ausztráliában. Nem volt véletlen tehát boldogsága diadal után, de a csinos szerb teniszezőnőnek sem kell szégyenkeznie idei első Grand Slam teljesítményéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.