Bűncselekmény

Balhé Ferihegyen, dühös szurkolók támadtak az EL-döntő játékvezetőjére - videó

Anthony Taylort a rendőri beavatkozás védte meg a súlyosabb támadástól.

2023.06.02 08:15MTI

A labdarúgó Európa-liga budapesti döntőjének játékvezetőjét a repülőtéren inzultálták a szurkolók, Anthony Taylort a rendőri beavatkozás védte meg a súlyosabb támadástól.

A Gazzetta dello Sport oldalán közzétett videóban látható, ahogy - feltehetőleg olasz - drukkerek lökdösik és rángatják a bírót, aki családjával együtt próbál átvágni a tömegen. Végül a rendőrök tartották távol a szurkolókat a játékvezetőtől.

"Meg vagyunk döbbenve az Anthonyt és családját ért indokolatlan és aljas verbális bántalmazástól" - írta az angol hivatásos játékvezetők szervezete.

A brit bírót a döntő után hevesen kritizálta José Mourinho, az AS Roma portugál vezetőedzője, aki a parkolóban is szidta Taylort.

A Puskás Arénában rendezett finálét a Sevilla nyerte 11-esekkel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.