Eltűnt hegymászó

Szívszorító sorokkal üzent fiának Suhajda Szilárd édesapja

A magyar hegymászó édesapja megtörte a csendet, a közösségi oldalán üzent a fiának.

2023.05.26 08:14ma.hu

Mint ismeretes, Suhajda Szilárd műholdas nyomkövetőjének legutóbbi jelzése szerdán, nepáli idő szerint 19:30-kor érkezett, azóta nem adott életjelet magáról a Mount Everest meghódítására indult magyar hegymászó. Magyar idő szerint csütörtök este azonban friss hírek érkeztek a hegymászóról, már tudják, hol van, ugyanis ruházata alapján egyértelműen beazonosítható volt.

Néhány órája a közösségi oldalán Suhajda aggódó édesapja is megtörte a csendet, aki úgy bejegyzése elején feltette a kérdést, hogy mit élhet most át a fia, majd azzal folytatta, hogy engedjen el mindent, és minden erejével csak magára, a túlélésre koncentráljon.

"Összetartva az ország, barátok és rokonok - veled vagyunk és imádkozom, imádkozunk érted, és hogy a kisunokám, a fiad újra a tenyeredbe tudjon csapni [...]. Könnyes szemmel, aggódva osztom meg én is a jelenlegi, biztató friss híreket... Szeretünk és nagyon várunk haza! Tarts ki, erős vagy" - írta közösségi oldalán Tibor, amit a Bors szúrt ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.