Baleset

Élő adásban törték el a youtuber karját - sokkoló videó

Gyorsan leállították a közvetítést.

2023.05.08 07:51ma.hu

Egy YouTube-sztár karja eltört a Newcastle Arsenal elleni Premier League-meccsének YouTube-közvetítése közben. A PitchSide nevű, futball tárgyú podcast és videócsatorna egyik műsorvezetője, Tom Garratt társával, Theo Bakerrel szkanderozott éppen, amikor hirtelen erős roppanás hallatszott, Garratt arcán döbbenet jelent meg, mire gyorsan leállították a közvetítést, írja a 24.hu.

Baker később a Twitterre kiposztolt egy képet a kórházban lévő Garrattről, akiről a röntgenen kiderült, hogy a felkarcsontja tört el, és azt üzente: a tartalomért mindent!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.