Sport

Fegyelmi eljárás indult az Újpest és a Ferencváros ellen

Az eljárást "a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért" indították.

2023.05.04 05:30MTI

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke az OTP Bank Liga hétfői, Újpest FC-Ferencváros mérkőzéssel kapcsolatban mindkét klubbal szemben fegyelmi eljárás lefolytatását rendelte el.

Az MLSZ honlapján szerdán megjelent közlés szerint az eljárást "a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményekért" indították.

Az Újpest esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök használata, tárgyak bedobálása, konkrét személy szidalmazása és az ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt, míg az FTC esetében megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, mérkőzés megszakítását eredményező magatartás elkövetése, pirotechnikai eszközök használata, konkrét személy szidalmazása és ellenfelet sértő molinók kihelyezése miatt indult eljárás.

A találkozót 3-2-re a vendég és listavezető zöld-fehérek nyerték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.