Sport

Akkora tömegbunyó volt Hangáék meccsén, hogy elfogytak a játékosok - videó

Végül nem maradt elég kosaras egyik csapatból sem, hogy lejátszhassák a fennmaradt 1 perc 40 másodpercet.

2023.04.28 08:31ma.hu

Hanga Ádám csapata, a Real Madrid 95-80-as vereséget szenvedett a vendég Partizan Beogradtól a férfi kosárlabda Euroliga negyeddöntőjének csütörtöki, második mérkőzésén, amely 1 perc 40 másodperccel a lefújás előtt ért véget tömegverekedés miatt.

Az első Madridban rendezett összecsapást kedden 89-87-re nyerte a szerb együttes, a csütörtöki találkozón pedig végig jobb volt, mint ellenfele. A meccset kevéssel a vége előtt a játékosok között kirobbant verekedés zárta le, az összetűzés után pedig a liga honlapjának beszámolója szerint nem maradt elég kosaras egyik csapatból sem, hogy lejátszhassák a fennmaradt 1 perc 40 másodpercet.

Hanga a verekedés kirobbanásakor a cserepadon volt. A magyar válogatott játékos a találkozón hat percet játszott, és ez idő alatt egy asszisztot adott - írja a 24.hu.

A csütörtöki meccs folytatása egyelőre kérdéses, az eredeti kiírás szerint az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc harmadik mérkőzését kedden játsszák Belgrádban. A spanyolok a harmadik, a szerbek a hatodik helyen zárták az alapszakaszt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.