Sport

Ittasan okozott balesetet a Fradi futballistája - reagált a klub

Kidöntött egy közlekedési táblát, valamint egy betonoszlopot is.

2023.02.20 08:19ma.hu

Ittasan okozott közúti balesetet a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros argentin légiósa, Carlos Auzqui.

A baleset-info.hu vasárnap a katasztrófavédelem tájékoztatására hivatkozva arról számolt be, hogy egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Kosztolányi Dezső téren felhajtott a járdára és kidöntött egy közlekedési táblát, valamint egy betonoszlopot is.

A portál azt is hozzátette, hogy információi szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának argentin légiósa, a 30 éves Carlos Auzqui vezette a gépjárművet, a futballista esetében a helyszínen elvégzett szondáztatás komoly mennyiségű alkohol jelenlétét mutatta ki.

A Ferencváros sajtóosztálya a Sportalnak megerősítette az értesülést: "Carlos Auzqui nehezen tudott napirendre térni a Kisvárdán történtek és a keretből való kikerülés miatt. A játékos a baleset után súlyos pénzbüntetést fog kapni a Ferencvároshoz méltatlan viselkedése miatt."

Az együttes múlt szombaton szerepelt Kisvárdán, ahol a 60. percben Marquinhos helyére állt be Auzqui, de Sztanyiszlav Csercseszovot nem győzte meg a teljesítménye, és 16 perccel később lecserélte őt.

Az együttes Kecskemét elleni keretébe már nem került be az argentin futballista - írja az Index.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.