Legendák a füvön

Wimbledonban újra összeáll a Graf-Agassi páros

A wimbledoni tenisztorna június 22-én kezdődik, de májusban már egy különleges meccset rendeznek a center pályán. A szervezők idén befedik végre a Centre Courtot, melyet a Steffi Graf, Andre Agassi kettős avat fel a Clijsters, Henman duó ellen.

2009.02.25 18:21tenisz.hu

Komoly változásokat terveznek az idei Grand Slam-versenyre a wimbledoni tenisztorna szervezői. Az időjárás miatti kritikákat megunva az illetékesek úgy döntöttek, hogy befedik a Centre Courtot, ahol a legfontosabb mérkőzéseket rendezik. Az eseménynek természetesen megadják a módját, hiszen nem akárkik avatják fel az új pályát. Párosban és egyesben a Steffi Graf, Andre Agassi házaspár méri össze erejét a Kim Clijsters, Tim Henman kettőssel, akik igazán méltó módon avatják fel a fedett részt.

"Nincs más teniszpálya, amely többet jelentene nekem, mint a wimbledoni Centre Court. Örülök, hogy visszatérhetek, és újra szép élményekkel gazdagodhatok" - nyilatkozta Graf, aki hétszer nyert itt egyesben. Május 17-én egyébként nemcsak az új pályát és az eltolható tetőt, hanem a különleges levegőztető-rendszert is tesztelik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.