Sport

Európa-liga - Több mint egymillió fogadás érkezett az FTC meccsére

A zöld-fehérek 1-1-es döntetlent értek el a vendég AS Monaco ellen.

2022.10.29 01:30MTI

Több mint egymillió fogadás érkezett tippmixen és a tippmixprón a Ferencváros labdarúgócsapatának csütörtök esti Európa-liga mérkőzésére, amelyen a zöld-fehérek 1-1-es döntetlent értek el a vendég AS Monaco ellen, ezzel a záróforduló eredményétől függetlenül biztosították csoportelsőségüket és a legjobb 16 közé jutottak.

A Szerencsejáték Zrt. pénteki közleménye szerint a találkozó végkimenetelére több mint 460 ezer tipp érkezett, ebből közel 138 ezren gondolták helyesen - 3,90-es nyereményszorzó mellett -, hogy döntetlen lesz a vége. Arra, hogy mindkét csapat szerez gólt a mérkőzésen, közel 54 ezer helyes tipp érkezett, voltak olyanok is, akik 13,50-es szorzóért azt is eltaláltak, hogy a félidőben a francia bajnokság előző idényének bronzérmese lesz előnyben, a végén azonban a magyar bajnok pontot ment.

A Ligue 1 góllövőlistáján a legutóbbi szezonban második Wissam Ben Yedder találata 2,40-es, Kristoffer Zachariassen eredményessége pedig 4-es szorzóval volt fogadható.

Összességében több mint 1,1 millió fogadás érkezett a mérkőzésre a tippmixen és a tippmixprón, az elért nyeremények összege pedig meghaladta a 170 millió forintot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.