A Lyon nem bírt Lionellel

A Barca került közelebb a nyolchoz

Egy-egyes döntetlennel zárult a Barcelona lyoni vendégjátéka. Bár a francia csapat korán vezetést szerzett, köszönhetően Valdes bakijának, a katalánok végül egyenlítettek, és a döntetlennek köszönhetően kedvezőbb helyzetből várhatják a visszavágót.

2009.02.25 08:53nb1.hu

"Még csak nem is félünk!" - ezzel a címlappal jelentkezett tegnap a lyoni napilap, a Le Progres. Nos, Claude Puel tanítványai bebizonyították, hogy a lap joggal szavazott bizalmat nekik, mert már a 6. percben megszerezték a vezetést: szokás szerint Juninho vágott be hihetetlen szögből egy szabadrúgást a hosszú ficakba. Elképzelhető, hogy Juninhónak az is plusz önbizalmat adott, hogy tegnap avatták fel Lyon 3. kerületében a nevét viselő stadiont...

Erre Eto'o a 14. percben egy kapufával válaszolt, de helyzetben a másik oldalon sem volt hiány, Makoun és Keita is ziccerben hibáztak, majd Benzema egyenlített - már ami a kapufák számát illeti. Ki más, mint egy francia, Thierry Henry gondoskodott arról, hogy ne csak a kapufák számát tekintve legyen egál, a 67. percben egy szöglet után fejelt - csukafejessel - a lyoni kapuba, 1-1. Akkor egyébként gyakorlatilag már csak a Barcelonánál volt a labda, és a Lyon a szerencséjének köszönheti, hogy végül hozta az ikszet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.