Örömhír

Férjhez ment Kapás Boglárka

Régóta készült a nagy eseményre.

2022.08.29 09:16ma.hu

Megtartották Kapás Boglárka válogatott úszónő esküvőjét.

Párja, az ugyancsak válogatott úszó Telegdy Ádám két évvel ezelőtt kérte meg Kapás Boglárka kezét. A múlt héten az úszőnó már közzétett egy fotót az Instagramon, és mellé azt írta: "nemsokára Mr. & Mrs." - utalva arra, hogy hamarosan egybekelnek.

A Bors szerint a hétvégén össze is házasodtak egy vidéki településen. Hogy pontosan hol tartották az esküvőt, azt nem tudni, de a bulvárlap úgy tudja, hogy már pénteken elutaztak oda.

Az úszónő ezzel kapcsolatban a saját Instagram-oldalán is megosztott egy fotót egy 24 órán át elérhető Insta-sztoriban. A képen az látható, hogy az esküvő szervezőinek átadtak egy, "A galaxis legjobb esküvőszervezője" felirattal ellátott serleget, vagyis feltételezhetően jól sikerült az ünnepség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.