A Duna után, a bodrogot is legyűrte

Schirilla a Bodroggal is "elbánt"

Hét perc alatt átszelte Sárospataknál a Bodrog folyót ifjabb Schirilla György szombaton, szokásos téli úszósorozatának negyedik, utolsó állomásán.

2009.02.21 16:25MTI

"Remek hangulatú úszás volt a mai. A több ezer ember megédesítette a próbálkozást, mely ugyan nem tartott sokáig, ám a nulla fokot alig meghaladó vízhőmérséklet és az erős sodrás megnehezítette a dolgomat" - mondta Schirilla az MTI-nek.
 
"Először úsztam a Bodrogban, ez azért is marad meg örök emlékként, mert egyszerre sütött a nap és esett a hó. Ráadásul egy részeg férfi megpróbált utánozni, de őt szerencsére kiszedték a vízből a rendőrök."

 A sportember elsődleges célja továbbra is a hagyományőrzés - édesapja ugyanis 1957-től 37 éven keresztül rendszeresen átszelte télen a Dunát -, de fontos számára az egészséges életmód népszerűsítése, illetve a közönség szórakoztatása is. Idén az úszósorozat korábbi állomásai Kecskemét, Mohács és Budapest voltak.

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.