Megcsúszott és elesett

Újabb megdöbbentő esemény a budapesti vizes vb-n: meccs közben vitte el a mentő a játékvezetőt

Harvey Hinds játékvezető a medenceparton megcsúszott és elesett.

2022.06.27 09:19ma.hu

A Spanyolország-Kazahsztán-összecsapás nem alakult túl izgalmasan, az ibériaiak 14-1-re nyerték a legjobb nyolc közé jutásért zajló meccset. Ám a találkozó játékvezetője, a curacaói Harvey Hinds akaratlanul is emlékezetessé tette azt a jelenlévők számára.

A spori mintegy két perccel a meccs vége előtt lecsúszott a bírói pulpitusról, elesett, és olyan pechesen fogott talajt, hogy lábsérülése miatt nem is tudta folytatni a bíráskodást. Percekig állt az ápolása miatt a játék, majd hordágyon mentőbe rakták, és a Hajós Alfréd Sportuszodában vasárnap kora este terjedő hírek szerint kórházba is szállították - írja az Index.

A történteket a waterpolo.hu is megerősítette, hozzátéve: remélhetőleg csak a nap sütötte meg egy kicsit Hinds fejét, és semmi komoly gond nincs a játékvezetővel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.