Sport

Elvesztek a magyar női kosárlabda-válogatott csomagjai

A 22 feladott poggyászból szerdáig csupán egy érkezett meg Portugáliába.

2022.05.18 18:57MTI

A magyar női kosárlabda-válogatott csomagjai nem érkeztek meg Portugáliába, ahol a nemzeti együttes három felkészülési mérkőzést játszik.

Az origo.hu helyszíni beszámolója szerint a csapat kedden landolt a portugál fővárosban, de a játékosok nem aggódtak a rövid átszállási idő miatt, az viszont már problémát okoz, hogy a 22 feladott poggyászból szerdáig is csupán egy érkezett meg.

"Már a szerda délelőtti edzés is úgy zajlott, hogy a játékosok abban a felszerelésben dobtak, amit a kézitáskájukba tettek" - olvasható a cikkben.

A magyar és a portugál válogatott először szerdán 21.15-től játssza első mérkőzését a Lisszabontól 80 kilométerre lévő Rio Maiorban, majd csütörtök és péntek este újra összecsap egymással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.