Gyász

Tragédia: meghalt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia

Párja, Georgina ikrekkel volt várandós, csak a kislány élte túl a szülést.

2022.04.19 07:19ma.hu

Cristiano Ronaldo az Instagramon és a Twitteren tudatta a nyilvánossággal, hogy meghalt újszülött kisfia - írja a Nemzeti Sport.

Párja, Georgina ikrekkel volt várandós, csak a kislány élte túl a szülést. "A legmélyebb fájdalommal kell közölnünk, hogy újszülött kisfiunk elhunyt. Ez a legnagyobb szomorúság, amit egy szülő érezhet. Csak a kislányunk születése ad erőt, reményt és némi boldogságot, hogy átvészeljük ezt az időszakot . Köszönjük az orvosoknak és az ápolóknak a szakszerű ellátást és támogatást. Lesújtott minket ez a veszteség, kérjük, tartsák tiszteletben, hogy ezt magunkban és nem nyilvánosan szeretnénk feldolgozni. Kisfiunk, te vagy a mi angyalunk, mindig szeretni fogunk."

Cristiano Ronaldónak és szerelmének már van egy közös gyermeke, egy 4 éves kislány. Ronaldónak rajta kívül még három gyermeke van, legidősebb fia 2010-ben született, egy ikerkpár (egy fiú és egy lány) pedig 2017-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.