Sport

Több mint félmillió dollárért kelt el egy Messi-kártya

A világsztár csatárt ábrázoló sportkártyák egyikéért sem fizettek korábban annyit, mint a most elkeltért.

2022.04.14 03:30MTI

Nem kevesebb mint 522 ezer dollárért talált gazdára egy aukción az a sportkártya, amely az argentin labdarúgás kiemelkedő egyéniségét, a jelenleg a Paris Saint-Germainben játszó Lionel Messit ábrázolja válogatott mezben.

Az Olé című Buenos Aires-i sportlap beszámolója szerint az árverést online tartották, a legmagasabb összeggel licitáló vevő nevét nem közölték. Összesen tíz ilyen kártyát bocsátottak ki 2013-ban, amelyen az időközben hétszeres aranylabdássá előlépett Messi azt a mezt viseli, melyben az argentin válogatott tagjai játszottak a 2014-es világbajnokságon. A dél-amerikai ország nemzeti együttese a brazíliai vb-n bejutott a fináléba, ahol 1-0-ra kikapott a németektől. A torna legjobb játékosának Messit választották.

A világsztár csatárt ábrázoló sportkártyák egyikéért sem fizettek korábban annyit, mint a most elkeltért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.