Sport

Megműtötték a teniszező Balázs Attilát

Krónikus Achilles-ín-gyulladás miatt tavaly február óta nem játszott mérkőzést a sportoló.

2022.01.26 15:45MTI

Megműtötték a teniszező Balázs Attilát, aki krónikus Achilles-ín-gyulladás miatt tavaly február óta nem játszott mérkőzést.

"Kezelések sorozata és hosszas vergődés után rászántam magam a műtétre, ami sikeresen zajlódott le a tegnapi nap folyamán" - írta szerdán közösségi oldalán a 33 éves sportoló.

Hozzátette, biztosan nem léphet pályára az Ausztrália elleni, idegenbeli Davis Kupa-mérkőzésen március elején, de bízik a gyors felépülésben, és nagyon várja, hogy újra a pályán lehessen.

Balázs Attila tavaly februárban a főtábla első fordulójában búcsúzott az ausztrál nyílt bajnokságon, azóta viszont nem tudott meccset játszani, így a világranglistán a 94. helyről a 154. pozícióba került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.