Gyász

Sokkolta edzőjét Csollány Szilveszter halálhíre

Szörnyű, hogy itt hagyott minket - összetörve nyilatkozott Vereckei István.

2022.01.24 20:00ma.hu

Csollány Szilveszter korábbi edzője, Vereckei István teljesen megrendült, amikor meghallotta, hogy az olimpiai bajnok tornász 51 évesen meghalt.

A Blikk telefonon megkereste a tornaválogatott korábbi szövetségi kapitányát, Vereckei Istvánt, aki nem akarta elhinni, hogy egykori tanítványa az életét vesztette.

Borzalmas. Megszólalnom is nagyon nehéz. Persze, nem lehetett figyelmen kívül hagyni, hogy megtörténik a legrosszabb, de reménykedtem, hogy nem így lesz" - nyilatkozta a szakember.

"Nagyon sok közös élményünk volt. Rengeteg helyen voltunk csak ketten, versenyeken vagy például halászléfőző fesztiválokon, jól megértettük egymást. Nagyon bíztam a felépülésében, mert úgy gondoltam, rendbe jöhet, annyira erős volt, hogy hittem, ezt a harcot is megnyeri.

Vártam, hogy bekövetkezzen a pozitív változás az állapotában és visszatérjen közénk. Szörnyű, hogy itt hagyott minket" - mondta letörten Vereckei István.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.