Tenisz

Gálfi Dalma edzésbe állt a melbourne-i karantén után

Negatív koronavírusteszttel kiszabadult a karanténból Gálfi Dalma, aki az ausztrál nyílt teniszbajnokságra érkezett Melbourne-be.

2022.01.05 12:00MTI

A világranglistán 122. játékos szerdán az M1 aktuális csatornának elmondta, hogy náthaszerű tünetei után már sokkal jobban érzi magát.

"Ma szabadultam ki, nagyon nehéz volt az elmúlt hét nap, amíg a szobámba be voltam zárva. Közben legyengült az immunrendszerem, most mindent újra kell építeni, úgyhogy elkezdtem az alapozást, ma egy órát játszottam. Elég kevés időm van az Australian Open selejtezőjéig, de mindent megteszek, hogy felkészüljek rá" - fejtette ki a balatonfüredi sportoló.

A 23 éves Gálfi elárulta, mivel kihagyta az e heti felvezető versenyt, és nincs topformában, nem helyez magára nyomást a Grand Slam-torna kvalifikációjában.

"Bármi megtörténhet, ha tudok hinni magamban, akkor kevésbé jó formával is nyerhetek meccseket" - tette hozzá.

Az év első Grand Slam-tornájának a selejtezője hétfőn kezdődik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.