Koronavírus-járvány

Elhunyt a 40 éves vírustagadó kickboxvilágbajnok

Frederick Sinistra halálát akut légszomj okozta.

2021.12.27 07:39ma.hu

Elhunyt Frederic Sinistra kickboxvilágbajnok. A 40 éves sportoló halálát akut légszomj okozta.

A korábban Belgium legerősebb embereként is emlegetett sportolót november végén szállították kórházba koronavírus-fertőzéssel.

A De Morgen című belga újság korábban arról írt, hogy Sinistra vírustagadó volt, egyetlen oltást sem kapott. Állítólag a "Covid" és a "korona" szavak kiejtését is kerülte. Kórházba is csak azért ment, mert végül a menedzsere meggyőzte. Később saját felelősségére otthonában lábadozott tovább, ám állapota nem javult. December 16-án huny el.

Frederick Sinistra világ- és Európa-bajnok volt, 2004-ben országos bajnok Belgiumban. Profi pályafutása során 48 meccséből 39-et megnyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.