Mégsem vált klubot Ribéry?

Ribéry hisz a Bayernben

Noha Beckenbauer korábban kijelentette, hogy elengedné Franck Ribéryt, a jelek szerint a francia támadó mégsem igazol sehova.

2009.02.12 17:59nb1.hu

Franz Beckenbauer, a német futball egyik legbefolyásosabb embere két nappal ezelőtt kitért Franck Ribéry jövőjére. A "Császár" azt mondta, hogy nem okvetlenül gördítene akadályt a gall távozása elé. A 25 éves mókamester viszont a dubai edzőtáborban kijelenteteket megcáfolva hűséget esküdött a bajoroknak, mondván: amíg jól érzi magát Münchenben, nem szerződik más sztárcsapathoz.

A Barcelona és a Real Madrid egyik fő célpontját 2011-ig érvényes szerződés kötelezi a "Bőrnadrágosokhoz", és az sem elképzelhetetlen, hogy német szinten magasnak mondható fizetése megduplázása esetén újabb évekre aláír.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.