Tragédia

Nem tudták megmenteni: elhunyt a súlyos balesetet szenvedő magyar raliversenyző

Elhunyt Kelő Gere László, a magyar autósport ismert versenyzője, akit a ralis társadalom Latyakként ismert.

2021.12.23 13:14ma.hu

A sportoló személyautójával fának ütközött Kecskemét határában, a Kiskőrösi úton, az Alsószéktói tanyák közelében kedden. A Katasztrófavédelem szerint járműbe szorult, és a kecskeméti tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki onnan, majd átadták a mentőknek.

Súlyos, életveszélyes állapotban volt, a túléléshez vérre volt szüksége, és bár az egész ralis társadalom egy emberként állt mellette, nagyon sokan mentek el vért adni, hogy segítsenek Kelő Gere Lászlónak, nem sikerült megmenteni az életét - írja az Index.

"Latyak már nincs köztünk. A szervezete küzdött, de a hatalmas ütközést nem tudta legyőzni. Karácsony előtt itt hagyott minket Kelő Gere László. Őszinte részvétünk a családnak" - közölte a szomorú hírt Facebook-oldalán a DuEn RALLY, megköszönve a hatalmas összefogást, amellyel mindenki próbált segíteni a sportolón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.