Sport

Moszkvában 151 műjégpálya várja a látogatókat a téli szezonban

A jeget speciális berendezések hizlalják majd, amikor stabilan lecsökken a hőmérséklet.

2021.11.12 23:30MTI

A küszöbönálló téli szezonban 151 műjégpálya működik majd Moszkvában - jelentette ki Pjotr Birjukov, az orosz főváros polgármester-helyettese pénteken újságíróknak.

"A pályák üzemeltetése novemberben és decemberben kezdődik meg a parkokban és a fesztiválterületeken" - mondta Birjukov.

Hozzátette, hogy a jeget speciális berendezések hizlalják majd, amikor stabilan lecsökken a hőmérséklet. A tisztségviselő szerint minden pályán lesz világítás, sportszer-kölcsönző, elsősegélynyújtó hely, öltöző, büfé és mosdó.

Közölte, hogy a járványügyi előírások betartását a fogyasztóvédelmi felügyelet (Roszpotrebnadzor) ajánlásainak megfelelően ellenőrzik majd.

Moszkva lakossága csaknem a 13 millió.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.