Siker!

Rövidpályás úszó-vk - Jakabos remek idővel nyert

Jakabos Zsuzsanna remek idővel nyert csütörtökön 200 méter pillangón az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának harmadik állomásán, az oroszországi Kazanyban.

2021.10.28 19:00MTI

A jövő héten sorra kerülő 25 méteres medencés Európa-bajnokság helyszínén a 32 esztendős magyar úszó a viadal honlapja szerint 2:05.88 perces teljesítménnyel diadalmaskodott, ennél a kontinensen csak ketten úsztak idén jobbat, míg világszinten a negyedik helyen áll.

A tatár fővárosban Szabó Szebasztián is versenyez, a győriek másik sportolója 100 méter pillangón 50.07 másodperccel a második lett, míg 50 méter gyorson 21.46-tal hatodikként zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.