Feng shui kontra Hitler

Tőzsérnek Hitler miatt mezszámot kell cserélnie?

Elképzelhető, hogy Tőzsér Dánielnek, a belga Genk korábbi magyar válogatott futballistájának mezszámot kell cserélnie, mivel egyesek szerint a jelenlegi 88-asa a "Heil Hitler" köszöntést szimbolizálja.

2009.02.11 09:31MTI

Erre egy flamand író, Herman Brusselmans hívta fel a figyelmet, aki szerint a 8-as szám a német ábécé nyolcadik betűjét, azaz a H-t jelenti, a két szám együttesen pedig a náci üdvözléssel köthető össze.

"A számomnak semmi köze Hitlerhez, mélységesen elítélem a rasszizmust. A csapatból az izraeli Barda az egyik legjobb barátom. Még amikor a Ferencvárosba kerültem, édesanyám tanácsára választottam a 88-ast, mivel a feng shui szerint szerencsét hoz" - idézte Tőzsért a sport.be című belga honlap.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.