Sport

Szijjártó: egy magyar és egy lengyel szurkolót tartóztattak le kedden Londonban

Egy magyar és egy lengyel állampolgárt tartóztattak le kedd este, mindkét szurkoló "jelenleg a brit rendőrség vendégszeretetét élvezi".

2021.10.13 13:39MTI

Egy magyar és egy lengyel szurkolót tartóztattak le kedden Londonban, a magyar válogatott mérkőzésével kapcsolatban - nyilatkozta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Budapesten.

Szijjártó Péter újságíróknak elmondta: a keddi londoni futballmérkőzésen "magyar és lengyel szurkolók biztatták közösen a magyar válogatottat, sikerrel".

Közölte: "vannak olyan szurkolók, akiknek az éjjel még nem ért véget, és ezáltal a nagykövetségünk dolgozóinak sem". Egy magyar és egy lengyel állampolgárt tartóztattak le kedd este, mindkét szurkoló "jelenleg a brit rendőrség vendégszeretetét élvezi" - fogalmazott.

A miniszter kiemelte: a magyar nagykövetség folyamatos kapcsolatban áll a brit rendőrséggel. A magyar állampolgár, akit letartóztattak, még nem kért konzuli védelmet - tette hozzá.

Megjegyezte: a nagykövetség és a konzulátus minden segítségét felajánlották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.