Angol-magyar

Balhé a nézőtéren: összecsaptak a magyar szurkolók az angol rendőrökkel - videó

A rendfenntartók viperák és gumibotok használatával igyekeztek rendet tenni.

2021.10.13 08:25ma.hu

Nem volt épp a legbékésebb a hangulat az Anglia-Magyarország labdarúgó-vb-selejtező mérkőzésen kedden Londonban. Az összecsapás már a mérkőzés első perceiben elkezdődött. A rendfenntartók viperák és gumibotok használatával igyekeztek rendet tenni a magyar szektorban, ám nem volt könnyű dolguk, a magyarokhoz ugyanis lengyel szurkolók is csatlakoztak.

Úgy tudni, az indulatok akkor szabadultak el, amikor az egyik helyi rendfenntartót rasszista inzultus érte a magyar szurkolók részéről, a rendezők pedig emiatt behatoltak a szektorba. Egy másik forrás szerint a vendégszurkolók közül többen is átmásztak a székeiken.

A magyar válogatott végül 1-1-es döntetlent játszott az Eb-ezüstérmes angol csapat vendégeként a világbajnoki selejtezősorozat nyolcadik fordulójában, de bravúrja ellenére negyedik maradt a csoportjában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.