Sport

Magyar-albán - Két koronavírusos eset a vendégeknél

A szakmai stáb egyik tagja és egy játékos megfertőződött a koronavírussal az albán labdarúgó-válogatottnál, amely szombaton a magyar csapat vendége lesz világbajnoki selejtezőmérkőzésen.

2021.10.07 15:33MTI

Az albán szövetség honlapjának beszámolója szerint az FK Tirana védője, Erjon Hoxhallari és Arzen Voci fizioterapeuta produkált pozitív tesztet. Mindketten tünetmentesek, de elkülönítették őket, így nem utaznak Magyarországra.

A vb-selejtezős csoportban negyedik helyen álló magyarok szombaton 20.45-től fogadják a második albánokat a Puskás Arénában zárt kapus mérkőzésen. A találkozónak nagy a tétje, mivel a két gárdát két pont választja el egymástól, azaz Marco Rossi szövetségi kapitány tanítványai győzelemmel megelőznék az albánokat. Három nappal később a magyar csapat az Eb-döntős és a hatosban éllovas angolok vendége lesz a Wembley Stadionban, míg az albán együttes a jelenleg harmadik lengyeleket fogadja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.