Sport

Besic hét év után visszatért a Ferencvároshoz

A magyar bajnoki címvédő és Európa-liga-csoportkörös Ferencváros labdarúgócsapatához igazolt Muhamed Besic, aki 2012 és 2014 között már játszott a zöld-fehéreknél.

2021.09.18 01:30MTI

A 45-szörös bosnyák válogatott középpályás szerződtetését pénteken jelentette be a honlapján az FTC, amely emlékeztetett arra, hogy a futballistát a szurkolók a klubtörténet legjobb légiósának választották.

A 29 éves Besic a Ferencvárosnál töltött első időszakában 71 mérkőzésen két gólt szerzett, majd a 2014-es brazíliai világbajnokság után az angol Premier League-ben szereplő Evertonhoz igazolt.

A liverpooli együttesnél az idén júliusban járt le a szerződése, így a Ferencváros szabadon igazolhatóként szerezte vissza.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.