Sport

Gerard Piquének a mostani lehet az utolsó szezonja a Barcelonában

A mostani labdarúgóidény zárultával visszavonulhat klubcsapatából Gerard Piqué, az FC Barcelona 102-szeres spanyol válogatott védője.

2021.09.09 06:30MTI

A katalán klub 34 éves kiválósága a La Sotana rádiónak nyilatkozva említette meg a jövő nyári búcsú lehetőségét.

"Ez a szezon lehet az utolsó. Amikor úgy érzem, hogy már nem lehetek hasznára a csapatomnak, akkor hozom meg a végleges döntést, hogy visszavonulok a labdarúgástól" - jelentette ki a hátvéd, aki a Barcában 50 gólt szerzett és 13 gólpasszt adott eddigi 568 mérkőzésén.

A katalán együttessel eddig nyolcszor nyerte meg a spanyol bajnokságot, hétszer a Király Kupát, hatszor a spanyol Szuperkupát, továbbá egyaránt háromszor a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot. A válogatottal, amelyben 2009 és 2018 között játszott, világ- és Európa-bajnoki címet is szerzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.