Erőszak

Vita és lökdösődés - keményen torkon ragadták Dzsudzsák Balázst - Fotók

Felkészülési mérkőzésen szabadultak el az indulatok szombaton.

2021.07.18 16:28ma.hu

Edzőmeccset játszott Telkiben szombat este a DVSC és a Vasas. A találkozó hajrájában elszabadultak az indulatok. A debreceniek közösségi oldalukon fotókkal számoltak be az esetről.

„Indulatoktól sem volt mentes a Loki-Vasas, egy kemény belépő után Ugrai Roland és Szilágyi Zoltán akaszkodott össze, és csapatkapitányunk, Dzsudzsák Balázs nem volt rest kiállni társa mellett” – olvasható a DVSC bejegyzésében.

A fotókon látható, ahogy a belépő utáni heves vita és lökdösődés során ellenfele keményen megragadta Dzsudzsák Balázs torkát.

Az eset a mérkőzés hajrájában történt, az incidens után pedig a játékvezető kiállította a debreceni Ugrai Rolandot, valamint a Vasas játékosát, Szilágyi Zoltánt is.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.