EURO-2020

Ronaldónak nem kellett a kóla, 4 milliárd dollárt veszített a cég

"Igyál inkább vizet" - üzente a focista.

2021.06.16 12:47ma.hu

Mint azt korábban a ma.hu megírta, Christiano Ronaldót sok mindenért lehet kedvelni. Az egyik ok, amiért szeretjük, hogy rendszeresen ad vért és támogatja a hátrányos helyzetűeket. A másik okra csak a minap derült fény, amikor a budapesti sajtótájékoztatón levette a kólákat az asztalról és a vizes palackkal a kezében fejezte ki nemtetszését: Igyál inkább vizet.

A The Guardian most azt írja, hogy a Coca-Cola a sajtótájékoztató alatt négymilliárd dollárt veszített az értékéből, 242 milliárd helyett már csak 238 milliárd dollárra becsülték. Egy részvény ára 56,1 dollárról 55,22 dollárra esett vissza.

A cég annyival kommentálta az esetet, hogy mindenki azt iszik, amit akar, a megmérettetés sajtótájékoztatóin pedig a Coca-Cola és a Coca-Cola Zero mellett vizet is kínálnak a résztvevőknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.