Sport

Megvan, ki vette meg Hosszú Katinka ellopott edzéstervét - fénykép is készült róla

Lebukott az ismeretlen, aki 54 ezer euróért, átszámítva 18 millió forintért vásárolta meg Hosszú Katinka világbajnok edzéstervét.

2021.04.08 08:24ma.hu

A Blikk információi szerint kép is készült a vevőről Németországban, amit már meg is kapott a Magyar Úszószövetség (MÚSZ).

"A fotó alapján be lehet azonosítani, ki vásárolta meg az edzéstervet. Azt ugyanakkor továbbra sem tudni, melyik magyar tréner adta el Katinka szellemi termékét" - mondta egy bennfentes a lapnak.

Februárban derült ki, hogy egy ismeretlen szakember eltulajdonította Hosszú Katinka edzéstervét, és eladta Németországban. Az úszónőt felháborították a történtek, és segítséget kért a magyar szakszövetségtől az ügy tisztázásához.

A terv segítségével Hosszú Katinka az elmúlt években kilenc világbajnoki és tizennégy Eb-elsőséget tudott bezsebelni. A sportoló most viszont nem kívánta kommentálni az értesülést. Jelenleg a tokiói felkészülésre koncentrál, amelyről dokumentumfilm is készül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.